POLÍTICA DE PRIVACITAT

 

En compliment amb allò establert en la Llei Orgànica 15/1999, de Protecció de Dades de Caràcter Personal l'informem que l'emplenament de qualsevol formulari existent a la pàgina "http://www.foc-web.com" o la remissió d'un correu electrònic, així com prémer el "clic" de "acceptar" o "enviar" respectivament, implica l'acceptació d'aquesta política de privacitat, així com l'autorització a FOC, formació, orientació i coaching al tractament informàtic de les dades personals que ens faciliti.

Les dades de l'usuari s'emmagatzemaran en un fitxer automatitzat propietat de FOC, formació, orientació i coaching i seran utilitzats per a la gestió de les seves observacions i/o sol·licituds, per a donar-los resposta, si escau, així com per a mantenir-lo informat dels serveis i novetats que s'estimi que puguin ser del seu interès i que es posin a la disposició dels nostres clients, usuaris de la pàgina i/o del públic en general, per mitjans tradicionals o per correu electrònic o mitjà de comunicació electrònic equivalent.

En el cas que l'usuari estigués interessat a oferir els seus serveis professionals a FOC, formació, orientació i coaching , i remetés un currículum vitae a tal fi, s'entendrà que autoritza al seu tractament amb la finalitat d'entrar en eventuals processos de selecció de personal de l'empresa. FOC, formació, orientació i coaching es compromet a guardar la màxima reserva i confidencialitat sobre la informació que li sigui facilitada i a utilitzar-la, únicament, per a les finalitats indicades, així com manifesta complir amb la normativa vigent en matèria de Protecció de Dades Personals. FOC, formació, orientació i coaching assumeix que les dades han estat introduïdes pel seu titular o per persona autoritzada per aquest, així com que són correctes i exactes.

Correspon a l'usuari l'actualització de les seves pròpies dades, no sent responsable FOC, formació, orientació i coaching de la seva exactitud si l'usuari no ho comunica, prèviament, a FOC, formació, orientació i coaching qualsevol canvi de les mateixes (per exemple, canvi d'adreça de correu electrònic).

L'usuari podrà exercir els seus drets d'accés, rectificació, cancel·lació, així com revocar el consentiment prestat en virtut de la present autorització dirigint l'oportuna sol·licitud a la següent adreça:

info@foc-web.com